TRÖTTER

Gud vad trött jag har varit de senaste dagarna. Ett tag började jag undra vad som var fel på mig men kom idag på att jag ska ha mensen... Det förklarar allt. Förstår inte varför kvinnor/tjejer ska få gå igenom den röda smärtan för! Det känns ju alltid som om man ska bli sjuk. Och ont i hela kroppen...
 
Lite summering över de senaste dagarna:
 
Igår i alla fall när jag var hos Lexuz tänkte jag att han kunde behöva springa av sig sin överskottsenergi. Han brukar alltid vara lugn i hanteringen och ja allt förutom när man ska rida. Då blir han jättepigg. Så fort jag hoppar upp ska han iväg och börja träna. Lite speciell är han allt lilla ponnyn ;)
Värmde upp honom som vanligt i båda varven och var väldigt försiktigt med händerna och på att vara så mjuk som möjligt. Rider ju fortfarande med hackmore. Sen så var det dags för galoppen. Ja, äntligen tänkte jag. Älskar att bara släppa taget och låta honom springa. Ridskolan har ju ett stort ridhus, hela 80*25m och har man det helt till sig själv så kan det bli en hel del galopp ;) Så fort jag fattade galoppen kände jag hur glad han blev. Äntligen tänkte han nog med. Blev lite studsig på kortsidorna när jag fick bromsa in honom, annars gick det super.Blev ett rejält galoppass. Red sedan honom i låg form i traven så han fick sträcka på sig. Dock så ville Lexuz bara fortsätta galoppera.
 
Idag så mådde jag pyton. Blev därför ingen ridning, Lexuz fick helt enkelt stå över idag, stackarn. Vila måste ju dock alla ha, även han.
 
Jo, måste bara lägga upp bilderna jag tog på Lexuz igår! En annan tjej i stallet hade varit snäll nog att ta in honom när hon sett att stängslet mellan hans hage och några av de andras hästar hade gått sönder. De hade tydligen kivats lite och tagit ner trådarna och en stolpe så de hade enkelt kunna hoppa över till den andra.
När jag gick till hans box tänkte att vad konstigt att han inte syns. Boxdörren är ju stängd och det stod ju på tavlan att hon tagit in honom. Han kanske ligger ner kom jag på. Eftersom jag aldrig har kunnat komma nära nog när han har legat ner för att ta ett kort smög jag mig fram och tog några kort. Kunde verkligen inte låta bli ;)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0